Arbeidsvitaminen

Kosten versus investering

Hoe cru het ook klinkt
U kunt op uw personeel afschrijven of erin investeren.
De energie in een organisatie bepaalt in grote mate de energie en de beslissingen van uw werknemers. Wat voor personeel heeft u liever: onverschillig of gepassioneerd?

Deze training is bedoeld voor organisaties, die hun personeel als een investering zien. Die zich terecht periodiek afvragen:

  • Wat kost een zieke werknemer eigenlijk?
  • Heeft gewicht of weerstand invloed op je energieniveau?
  • Hoeveel procent meldt zich meer dan 1x per jaar ziek?
  • Is een drukke agenda het gevolg van werkwijze of werkdruk?
  • Kan ik mijn personeel technisch ondersteunen?
  • Wordt onze kennis en kunde optimaal benut?

In termen van ziekteverzuim kost een zieke werknemer €250,- per dag. Niet alleen betaalt u loon door, u betaalt ook voor vervanging, reïntegratie en/of productieverlies. En wat als uw werknemer langdurig ziek dreigt te blijven?

Kijkend naar de vitaliteitscurve in een organisatie zien we dat gedrag en energie aanstekelijk is. Een verkeerde verhouding binnen uw organisatie, kan grote gevolgen hebben voor de arbeidssatisfactie, bereidwilligheid en zelfs de winst van de organisatie. Hoe is die verhouding in uw organisatie?

Aanwinst of vangnet?
Kies voor een preventieve aanwinst voor uw bedrijf in plaats van een repressief vangnet.
Bekijk de enthousiaste reacties, die u voorgangers over onze trainingen geven:

Wat vinden anderen van onze trainingen:

Training en Workshop Arbeidsvitaminen:

Mona Roorda Business Manager bij BaanBereik

Mona RoordaBinnen onze West Friese HR groep merken we, dat vitaliteit en productiviteit van onze werknemers steeds belangrijker wordt. Vooral als we het verschil willen blijven maken in deze hectische drukke tijd. Door de veranderingen in de zorgplicht voor de werkgever een actueel onderwerp. Rachid Tobi heeft voor ons een leuke, interactieve, to the point presentatie verzorgd over voeding, vitaliteit en effectiviteit. Rachid weet met interessante technieken de brug te leggen tussen gezondheid en productiviteit.

Mirjam van der Laan Hoofd Salarisadminstraties Boekhoudburo Westfriesland BV

Mirjam van der LaanEen presentatie van Rachid is een eye opener. Hij vertelt iets waar je over na gaat denken en waar je met andere ogen naar gaat kijken. Hij weet heel veel van voeding en wat voor effect dat kan hebben op langere termijn, vaak zaken die je niet wist en waar je het tegenovergestelde van dacht. Deze informatie kan heel nuttig en waardevol zijn voor werkgevers en werknemers m.b.t. tot een gezond werkklimaat. (zowel fysiek als geestelijk). Rachid is een sympathiek en prettig persoon die to the point blijft tijdens zijn presentatie. Kortom een aanrader om een keer uit te nodigen in je bedrijf voor een presentatie. Doordat hij zelf in het bedrijfsleven werkzaam is geweest weet hij heel goed waar hij het over heeft.

Claudine Laan-Seuren Personeels- en organisatieadviseur bij Easy Personeel

Claudine Laan-SeurenEinde van 2013 een presentatie bijgewoond van Rachid. Hij presenteerde vol overgave met zijn nodige kennis en ervaring. Hij kwam met duidelijke praktijkvoorbeelden waarbij de interactie groot was binnen de groep. Rachid is zeker aan te bevelen voor een goede en leuke presentatie over zijn bedrijf en mogelijkheden voor alle werkgevers.

>>Bekijk de online cursus en lesonderdelen

Reserveren en meer informatie?

Wilt u een van onze trainingen reserveren? Dan kan dat via onderstaand formulier. Geef ook uw voorkeur voor een datum, training en eventuele andere specifieke wensen aan, we kunnen specifieke wensen in de bedrijfstraining verwerken.

Ook als u specifieke vragen of wensen heeft, kunt u via onderstaand formulier contact met ons opnemen.

Vergeet uw telefoonnummer niet te vermelden als u teruggebeld wilt worden.